Èxit del 5é Aniversari de la Bici Crítica Elx

Hui dissabte 25 de gener al voltant de 60 ciclistes urbans, alguns d'ells incorporats durant el recorregut, han celebrat el 5é Aniversari de la Bici Crítica Elx en un to festiu però reivindicatiu. Aquest recorregut improvisat i obert a tothom ix l'últim dissabte de cada mes a les 12:00 del migdia des de la Plaça de l'Algeps (les Ximeneres) per a reivindicar l'ús de la bicicleta a la ciutat i per a demostrar que els desplaçaments amb bicicleta també formen part del trànsit.

Partint de les Ximeneres i brindant amb sidra per cortesia de la Pastisseria Cantó al Pla, l'itinerari ha continuat per Reina Victòria i el Pont Nou, on s'ha trobat amb un embús de cotxes provocat per una xicoteta processó inesperada. El recorregut ha finalitzat a les 13:30 al Mercat Central, on els participants han gaudit d'un aperitiu a preus populars gràcies a la col·laboració de diferents placers i del bar del Mercat Central.

La Bici Crítica Elx continuarà rodant l'últim dissabte de cada mes fins al març inclòs. A l'abril, amb la primavera, el bon temps i els dies més llargs, tornarà a desplaçar-se a l'últim divendres de cada mes a les 20:00, també des de les Ximeneres.

El moviment Bici Crítica Elx vol agrair la participació de la ciutadania i la implicació dels diferents comerços en el foment de la bicicleta com a mitjà de transport. La pròxima cita mensual serà el dissabte 22 de febrer a les 12:00, i per la seua proximitat amb el Carnaval, queda oberta la possibilitat de celebrar una Bici Crítica Carnavalesca.

Comentaris