Projecció de la pel·lícula "El niño de la bicicleta" als Cinemes Òdeon



Des de hui dimecres 11 de gener i fins a aquest diumenge dia 15, els cinemes municipals Òdeon estaran projectant el film franco-ítalo-belga "El niño de la bicicleta" (Le gamin au vélo), Gran Premi del Jurat en el Festival de Cannes 2011. La pel·lícula no tracta sobre la bicicleta en si, però aquesta té un paper important per al protagonista.

Recordeu que els dimecres l'Òdeon és gratuït per a estudiants i jubilats, i costa 1,5 € per a la resta de mortals; i la resta de dies costa 3 € per a tota la gent. Aquí va la sinopsi:

Cyril, d’onze anys, s’escapa de la llar d’acollida on son pare el va deixar després de prometre-li que tornaria a buscar-lo. El que Cyril es proposa és trobar-lo. Després de cridar en va a la porta de l’apartament on vivien, a fi d’eludir la persecució del personal de l’hospici, es refugia en un gabinet mèdic i es llança als braços d’una jove que hi ha asseguda a la sala d’espera. Així és com, per pura casualitat, coneix Samantha, una perruquera que li permet quedar-se amb ella els caps de setmana.

Comentaris