Ja tenim 1 any

La plataforma Elx en Bici volem agrair el moviment de la Bici Crítica i tota la gent que conforma la Bici Crítica el seu compromís per fer possible que la bici tinga cada volta més presència a Elx, una ciutat de dimensions i característiques orogràfiques ideals per a l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat i al municipi en general, ja que també va vindre gent de les pedanies en bicicleta. Esperem que aquest primer any només siga el començament d'una vertadera massa crítica diària.

Segons la informació de què disposem, l'Ajuntament posarà en marxa el sistema de bici pública d'aquí a unes setmanes i s'estan elaborant diversos circuits ciclables per Elx. Des de la nostra entitat, Elx en Bici-Margalló, intentem fer tot el possible per transmetre les preocupacions dels usuaris de la bicicleta a les institucions i volem aconseguir que es compte amb l'opinió d'aquestos usuaris per a elaborar els circuits i qualsevol altra actuació. Així que ja sabeu, si teniu coses a dir, aquí estem.

Aquí teniu unes quantes fotos del 1r Aniversari de la Bici Crítica d'Elx (amb unes 70 persones/bicicletes) amb la picadeta ecològica final al Raval. Gràcies a totes i a tots, estem fent història!



Comentaris